گروه وکلای پارسیان با بهرهگیری از بهترین و خبرهترین وکلای پایه یک دادگستری و مشاورین متبحر و متخصص دعاوی حقوقی گرد هم آمده است تا با ارائه انواع مشاورههای حقوقی و کیفری، راهنما و خدمترسان مردم شریف و عزیز کشورمان باشد. اعضای تشکیل دهنده تیم تخصصی حقوقی ما همگی وکلا، مشاورین، کارشناسان و حقوقدانان برجسته و ممتاز از بهترین و معتبرترین دانشگاههای سراسر کشور بوده که همگی دست به دست هم دادهاند تا بهترین نتایج و راهکارها را در اختیار هموطنان و کاربران گرامی قرار دهند. تیم تخصصی حقوقی پارسیان در تمامی حوزههای مختلف قضایی، خدمات خوب و حرفهای را به شما عزیزان ارائه میدهد.
تیم حقوقی پارسیان متشکل از ۵ دپارتمان تخصصی حقوقی میباشد که در هریک از آنها گروهی از وکلا و حقوقدانان متخصص در آن حیطه مشغول به فعالیت هستند.
گروه وکلای پارسیان در زمینههای مختلف قضایی که در ادامه به آن اشاره میکنیم، مشغول به فعالیت میباشند؛
۱- دعاوی کیفری
۲- دعاوی حقوقی
۳- دعاوی ملکی
۵- دعاوی پزشکی
دعاوی کیفری
دعاوی کیفری زیرمجموعهای از حقوق جزا و جرمشناسی به شمار میرود. هرگاه سخن از جرم، مجرم و مجازاتهای کیفری به میان باشد، یعنی دعوا کیفریست. دعاوی کیفری و حقوقی با یکدیگر تفاوت بسیاری دارند. هرگاه جرمی کیفری به وقوع بپیوندد، جهت طرح شکایت و دعوا ابتدا لازم است که به دادسرای محل وقوع جرم مراجعه شده و شکوائیهای در این خصوص تنظیم گردد. طرح شکایت در دعاوی کیفری برخلاف دعاوی حقوقی نیازی به طی مراحل و تشریفات خاصی ندارد.
دعاوی کیفری عبارتند از؛
۱- قتل
۲- کلاهبرداری
۳- خیانت در امانت
۴- جعل
۵- تخریب اموال
۶- ضرب و شتم
۷- مزاحمتهای تلفنی
۸- محاربه
۹- سرقت
۱۰- سقط جنین
۱۱- انتقال مال غیر
۱۲- تهدید
۱۳- آدم ربایی
۱۴- قمار
۱۵- رابطه نامشروع
۱۶- تصرف عدوانی
۱۷- توهین
۱۸- افترا
دعاوی حقوقی
یکی دیگر از انواع دعاوی، دعاوی حقوقی میباشد که روزانه تعداد بیشماری از این نوع دعاوی در مراجع قضایی مطرح میگردد. طرح دعوا در جرایم حقوقی و کیفری تفاوت بسیاری با یکدیگر دارند و به همین خاطر لازم است که از ابتدا نوع دعوا به خوبی شناسایی شود. در دعاوی حقوقی پرداخت هزینه دادرسی با توجه به میزان خواسته و بهای دعوا میباشد. طرح دادخواست حقوقی نیازمند طی مراحل و تشریفات خاصی است و نسبت به دعاوی کیفری پیچیدگیهای خاص خود را دارد. مراجع قضایی صالح در دعاوی حقوقی، دادگاه حقوقی محل اقامت خوانده میباشد.
دعاوی حقوقی عبارتند از؛
۱-خلع ید
۲-تنظیم اسناد رسمی
۴-ابطال معاملات
۵-قلع و قمع
۶-اثبات مالکیت
۷-مطالبه خسارات وارد آمده
۸-صدور قرار تأمین خواسته
۹-استرداد مورد معامله
۱۰-مطالبه دیون و….
دعاوی حقوقی ملکی
به جرأت میتوان گفت که یکی از مهمترین دعاوی مطرح شده در دستگاههای قضایی، دعاوی ملکی میباشد. دعاوی ملکی همانطور که از اسمش نیز پیداست، مربوط به املاک، اراضی و ساختمان میباشد. طرح این گونه دعاوی از اهمیت بسیاری برخوردار است.
دعاوی ملکی عبارتند از؛
۱- تخلیه اماکن تجاری
۲- خریدوفروش
۳- الزام به فک رهن
۴- تعدیل اجارهبها
۵- تغییرکاربری اراضی کشاورزی
۶- انتقال منافع ملک غیر
۷- مطالبه سرقفلی
۸- الزام به اخذ صورتمجلس تفکیکی و….
دعاوی حقوقی خانواده
یکی از مهمترین کانونها و نهادهای اجتماعی، خانواده میباشد که قانونگذار ما، آن اهمیت شایانی برای آن قائل شدهاست. مرجع قضایی صالح جهت طرح دعاوی خانواده، دادگاه خانواده میباشد.
دعاوی خانواده عبارتند از؛
۱- نفقه
۲- مهریه
۳- جهیزیه
۴- نکاح دایم
۵- نکاح موقت
۶- طلاق
۷- فسخ نکاح
۸- حجر
۹- تمکین و نشوز
۱۰- تغییر جنسیت
۱۱- نسب
۱۲- ازدواج مجدد و….
دعاوی پزشکی
دعاوی پزشکی نیز یکی دیگر از انواع دعاوی مطرح شده در مراجع قضایی بوده که نمیتوان منکر اهمیت بیشمار آن بود؛ چرا که صراحتا جرایم پزشکی به صورت مستقیم با جان و سلامتی مردم ارتباط بسیار تنگاتنگی دارد و مجازات سنگینی برای مجرمان و متخلفین در نظر گرفته شده است.
دعاوی پزشکی عبارتند از؛
۱- سقط جنین برخلاف ضوابط قانونی
۲- فریفتن بیمار
۳- سهلانگاری پزشک هنگام انجام وظیفه
۴- عدم رعایت موازین شرعی و قانونی هنگام معالجه بیمار
۵- عدم حفظ اسرار بیمار
۶- خطای عمد در نسخهنویسی
۷- قصور و کوتاهی پزشک در هنگام معالجه
۸- جذب بیمار از راههای غیرمتعارف و با تبلیغات گمراهکننده و….